Ostopäivät syksy 2020 Hyvinkää

Ostopäivät lähestyvät jälleen! Kevään ostopäivät jouduttiin perumaan koronarajoitusten takia, joten näyttelyasentajilla on nyt koko vuoden edestä tarjouksia.

Ostopäivät järjestetään nyt poikkeuksellisesti Hyvinkään hotelli Sveitsissä. Ostopäivät avoinna 21. – 23.9.2020 kello 12 alkaen. Tapahtuma päättyy 23.9 klo 12.00.

Ostopäiviltä löydät tuotteita laidasta laitaan sekä erinomaisia tarjouksia, jotka ovat voimassa vain paikanpäällä ostopäivillä. Tule nauttimaan tunnelmasta, majoituksesta, iltaohjelmasta sekä tietysti mahtavista hinnoista! Perinteiseen tapaan tarjoamme majoituksen, syötävät ja juotavat ilmaiseksi ilmoittautuneille asiakkaille. Näiltä ostomessuilta ei puutu mitään.

Ostopäivät on erilainen messutapahtuma, jossa kaupankäyntiaikoja ei ole rajoitettu! Tule tekemään kauppaa kellon ympäri ja nauttimaan kaupanteon välissä majoituksesta, tarjoilusta sekä mahtavasta tunnelmasta. Tapahtuma on tarkoitettu vain ilmoittautuneille yritysasiakkaille.

Iltaohjelmasta vastaa Anssi Kela ja lounaan teemana on show & dinner.

Ilmoittaudu kenelle tahansa alla olevista näyttelyasentajista tai osoitteessa https://ostopaivat.fi ja varaa paikkasi ostopäiviltä!

Ostopäivät syksy 2020 näyttelyasentajat