Pro Tool Innovation Awards Winner – 946M-Smarty

Vesivaaka Kapro Smarty 10 cm

Pro Tool Innovation Awards
Winner – Levels

Valikoimaamme uutuutena saapunut Kapro Tools 946M-Smarty Magnetic Cast Handy Level on todistetusti täynnä laatua ja uusia ideoita! Tämä näppärä ja erittäin laadukas taskukokoinen vesivaaka on valittu vuoden 2018 voittajaksi vesivaakojen sarjassa!

Kapron ainutlaatuinen ja innovatiivinen Optivision Red teknologia tekee libellin kuplasta erittäin helposti havaittavan. Se parantaa kuplan havaittavuutta jopa kahdeksan kertaa tavallisiin libelleihin verrattuna, myös erittäin hämärässä sekä kirkkaassa valossa. Iskunkestävän libellikotelon sisäpuolelle asetetut 1% ja 2% kaatomerkinnät eivät kulu iänkään myötä, sillä niihin ei pääse kohdistamaan mekaanista hiertoa, kuten ulkopinnoille merkittyihin merkintöihin.

Tämän kaiken lisäksi libellin tarkkuus on huimat < 0.0005 in/in (0.5mm/m), mikä tekee 946M-Smarty vaa’asta yhden markkinoiden tarkimmista taskukokoisista vesivaaoista. Elinikäisellä takuulla varustetusta vatupassista löytyy myös korkeaa laatua kuvaava saksalaisen laatuinstituution myöntämä VPA-sertifikaatti.

Erittäin tukevasta sekä kestävästä alumiinista valmistetun rungon päätyihin on asetettu kumiset muovivalut, jotka parantavat otetta sekä toimivat samalla iskunvaimentimina. Runkoon kiinnitettyjen erikoisvahvojen rare earth magneettien avulla vesivaaka kiinnittyy tukevasti metallipintoihin sekä putkiin.

Vatupassin mukana tulee myös vyöhön ripustettava kantokotelo. Erikoisvahvojen rare earth magneettien avulla 946M-Smarty pysyy mukana vyötelineessä myös rajussa menossa.

PTIA:n kommentti:

Jos et ole vielä tutustunut Kapron Optivision tekniikkaan, nyt on korkea aika tehdä se. Vaikka libellin ja kuplan värittäminen samalla värillä tuntuu järjenvastaiselta, on se kiitos Kapron punaisen koteloinnin ja Optivision tekniikalla toteutettuna yksi markkinoiden selkeimmin havaittavista libelleistä missä tahansa valaistuksessa.

https://protoolinnovationawards.com/winners/2018-pro-tool-innovation-awards/2018-hand-tools/

Vastaa