Tervetuloa syksyn Megamiljardit-tapahtumaan 23.-24.9.2024!

mega miljardit tampereella

Syksy tuo tullessaan huikean mahdollisuuden osallistua vuoden odotetuimpaan tapahtumaan, Megamiljardeille! Tämä ainutlaatuinen tilaisuus järjestetään Tampereen upeassa Hotelli Rosendahlissa, jossa pääset tekemään parhaat diilit ja verkostoitumaan yli 30 näytteilleasettajan kanssa.

Näyttely avataan maanantaina 23.9. klo 16.00, ja se jatkuu aina tiistai-iltaan 24.9. saakka. Tiistai-illan kruunaa huikea SHOW & DINNER -illallinen Ravintola Tampellassa, jossa nautimme herkullisista ruoista ja viihdyttävästä ohjelmasta. Stand up -komiikan ystäviä ilahduttaa Riku Suokas, ja illan musiikista vastaa Sami Saari & Jazzpojat, jotka pitävät tunnelman katossa.

Tapahtuman ohjelma:

Maanantai 23.9.2024

  • 16:00 Näyttelyn avaus Hotelli Rosendahlissa

Tiistai 24.9.2024

  • Näyttely jatkuu
  • SHOW & DINNER -illallinen Ravintola Tampellassa:
    • Stand up: Riku Suokas
    • Musiikki: Sami Saari & Jazzpojat

Iltaisin on järjestetty tilauskuljetus Hotelli Rosendahlin ja Ravintola Tampellan välillä, joten voit nauttia illanvietosta ilman huolia kuljetuksista. Illanvieton jälkeen yövymme mukavasti Hotelli Rosendahlissa.

Ilmoittautuminen Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.9.2024 kenelle tahansa näyttelyasentajalle tai vapaamuotoisesti osoitteeseen asiakaspalvelu@toolcat.fi. Muista, että paikkoja on rajoitetusti, joten toimi pian!

Älä missaa tätä upeaa mahdollisuutta yhdistää bisnes ja viihde kauniissa Tampereen syksyssä. Nähdään Megamiljardeilla!

Näytteilleasettajat