Wolt 30-60 min pikatoimitukset lähialueelle

Olemme ottaneet käyttöön uuden toimitustavan, joka hyödyntää Woltin logistiikkaverkostoa. Tämä yhteistyö Woltin kanssa on osa pyrkimystämme tarjota asiakkaillemme entistä nopeampia ja joustavampia toimitusvaihtoehtoja.

Woltin Pikatoimituspalvelu: Nopeutta Tilausten Toimitukseen

Wolt tunnetaan nopeista ruoantoimituksistaan ja nyt tämä toimitusvaihtoehto laajenee kattamaan myös muita tuoteryhmiä. Olemme ottaneet tämän palvelun käyttöömme tarjotaksemme asiakkaillemme mahdollisuuden saada tilauksensa nopeasti ja vaivattomasti. Palvelun avulla voit tilata lähes kaikkia tuotteitamme suoraan myymälään tai vaikka aina loppukäyttäjälle asti.

Lähialueen Pikatoimitukset 10 km säteellä

Uusi pikatoimituspalvelu kattaa 10 kilometrin säteen Vantaan varastoltamme. Tämä mahdollistaa 30-60 minuutin toimitusajat alueen sisällä.

Kuinka valita Wolt pikatoimituksen

Wolt pikatoimitus on lisätty verkkokauppamme toimitusvaihtoehdoksi postinumeroille, jotka ovat 10 km säteellä vantaan varastostamme. Voit siis valita Woltin pikatoimitusvaihtoehdon suoraan verkkokaupan kassalta.

Mikäli et vielä käytä verkkokauppaamme tilausten tekoon, tai et ole täysin varma, sijaitseeko toimitusosoitteesi Woltin toimitusalueen sisällä voit tiedustella tämän toimitustavan mahdollisuutta suoraan asiakaspalvelustamme tai pyytää tätä toimitustapaa normaalin tilauksen yhteydessä.