BeaverCraft Kaiverrustalttasarjat Ukrainasta, Kaikki mitä tarvitset puun kaivertamisen aloittamiseen!

Oletko koskaan kaivertanut puun runkoon rakkaasi nimikirjaimet? Olitko sinä se, joka raapusteli koulun pulpetin kantta kynällä tai vaarin verstaan seinää puukolla? Tuliko armeijan harmaissa sateisena aamuna kaiverreltua leiri kyrp… kypäröitä maasta löytyneistä kepeistä?

Puun kaivertaminen on oivallinen harrastus, joka pistää stopin arjen hektisyydelle tai tyhjän hetken tylsyydelle. Kaivertamista voi harrastaa lähes millä tahansa veitsellä ja kaivertaa voi mitä tahansa puulajia. Mikäli kuitenkaan käytössäsi ei ole kuin vaarin vanha ruosteinen puukko ja maasta löytynyt halkoklapi, saattaa mestariteoksestasi jäädä muistoksi vain tikkuja sormessa ja epämääräinen puumöhkäle. Väliäkös tuolla, jos ideana oli vain raapustella jotakin.

Jos haluat kuitenkin aloittaa puun kaivertamisen ammattilaisten malliin ja oppia loihtimaan puun sisältä velhoja, eläimiä tai vaikka lusikoita, kannattaa valita työhön sopivat pelit ja vehkeet. Puun kaivertaminen on yleistynyt harrastuksena ja tästä syystä markkinoilta löytyykin runsaasti jos jonkin laisia veitsiä, talttoja, puupalikkoja sekä tarvikkeita puun kaivertamiseen. Kaikista hankalampana asiana siis yleensä on päästä alkuun ja löytää juuri sinulle sopivat työkalut puun kaivertamiseen.

Kaikki mitä tarvitset

BeaverCraft puun kaivertamisen aloitus-sarjoihin on koottu sisään kaikki, mitä tarvitset kaivertamisen aloittamiseen. Jokaisen sarjan tavoitteena on opettaa kaiverruksen perustekniikoita ja samalla luoda sarjan mukainen puuveistos. Valittavana on useita eri sarjoja, joiden vaikeustasot sekä lopputulokset ovat erilaisia. Nämä sarjat ovat täydellinen apuväline, joiden avulla pääset heti kiinni puun kaivertamiseen. Kun olet onnistunut luomaan ensimmäisen mestariteoksesi, voi soveltaa oppimiasi tekniikoita mihin tahansa muuhun kaiverrustyöhön!

Kaikki BeaverCraft tuotteet on valmistettu Ukrainassa ja ne edustavat jo itsessään yrityksen korkeaa laatua. BeaverCraft tuotteet on luotu Eurooppalaisten standardien mukaan ja voit odottaa niiltä yhtä paljon kuin miltä tahansa muulta laadukkaalta puuntyöstötyökalulta. Niiden valmistamisessa ensisijaisena tavoitteena on käyttää vain parhaimpia ja laadukkaimpia materiaaleja, jotta mikään BeaverCraft tuote ei koskaan pettäisi odotuksiasi tai vaatimuksiasi.

Jokaisen sarjan mukana tulee laadukas BeaverCraft kaiverrusveitsi, joka on valmistettu laadukkaasti hiiliteräksestä. Nämä 57-58HRC kovuuden veitset on valmistettu ainutlaatuisesta teräs-seoksesta, joka sopii erityisen hyvin juuri puun kaivertamiseen sillä se ei halkeile taipuessaan. Korkeamman viskositeettinsa ansiosta nämä terät on myös äärimmäisen helppo teroittaa ja ylläpitää kunnossa.

Sarjan mukana tulee kaikki tarvittava, jotta pääset heti alkuun puun kaivertamisen kanssa. Kuvitettu suomenkielinen ohjekirja käy kanssasi vaihe vaiheelta läpi kaivertamisprosessin alusta loppuun. Mikäli paperinen ohjekirja tuntuu olevan jo historiaa, löytyy jokaiseen sarjaan myös englanninkielinen ohjevideo.

Sarjan tavoitteesta riippuen mukana tulevat myös tarvittavat väri, vahat ja viimeistelytarvikkeet mestariteoksesi viimeistelemiseen. Et siis tarvitse mitään ylimääräistä! Nämä näppärät pieneen pakettiin pakatut sarjat kulkevat mukana niin verstaalla, metsässä kuin työpaikan taukohuoneessa. Sinun tarvitsee vain pysähtyä ja alkaa luoda.

Puun kaivertaminen ei ole pelkästään aikuisten harrastus ja sen voi aloittaa koska tahansa ja missä tahansa. BeaverCraft sarjoista löytyy myös helpompia vaihtoehtoja, jotka sopivat myös lapsille. Muistathan kuitenkin, että vaikka BeaverCraft sarjojen mukana tulee sormia suojaava teippi sekä laastareita, ei pienien lapsien kannata antaa harjoitella yksinään kaiverrusta. Valitse siis teille sopiva sarja ja avusta jälkikasvusi kaivertamaan jotakin muuta, kuin koulun pulpettia!

Sarjat ovat oivallinen tapa viettää aikaa perheen kesken, sillä ne eivät katso aikaa eivätkä paikkaa. Kun kaivertamisen perusteet on opittu voitte hyödyntää oppimianne tekniikoita vaikka metsästä löytyviin käkkäriin oksiin.

Kaiverrustalttasarja BeaverCraft lintu, aloituspakkaus

Kaiverrustalttasarja, joka sisältää kaiken tarvittavan oman pienen lohtulintusi kaivertamiseen. Tämä sarja on suunniteltu aloittelijoille ja se soveltuu myös lapsille ensimmäiseksi kaiverrussarjaksi.

Kaiverrustalttasarja BeaverCraft taalainmaanhevon, aloituspakkaus

Tämä sarja pitää sisällään kaiken, mitä tarvitset puun kaivertamisen aloittamiseen sekä oman taalainmaanhevosesi kaivertamiseen! Mukana tulevat myös hevosen maalaamiseen tarvittavat värit.

Kaiverrustalttasarja BeaverCraft velho, aloituspakkaus

Tämä kaiverrustalttasarja sisältää ripauksen taikaa sekä kaiken tarvittavan puun kaiverruksen aloittamiseen sekä oman velhosi loihtimiseen. Ota BeaverCraft veitsi käteesi ja taio velho ulos puupalikan sisältä!

Kaiverrustalttasarja BeaverCraft lusikka, aloituspakkaus

Tämä kaiverrustalttasarja sisältää kaiken, mitä tarvitset oman rakkauslusikkasi kaivertamiseen. Rakkauslusikoiden kaivertaminen alkoi 1600-luvun puolivälissä, jolloin nuoret miehet kaiversivat näyttäviä lusikoita mielityilleen osoituksena tosirakkaudesta.

Tämä kaiverrustalttasarja on muita BeaverCraft aloituspakkauksia haastavampi (keskivaikea), joten se sopii hyvin hieman kokeneemmille kaivertajille tai uskaliaille aloittelijoille. Mukana tulevien ohjeiden avulla myös aloittelijat voivat onnistua veistämään tämän näyttävän ja kuvioidun lusikan. Tosirakkaudenosoituksen lisäksi tämän lusikan valmistaminen opettaa paljon eri tekniikoita puun kaivertamiseen ja on myös osoitus hyvistä kädentaidoista.

Loputtomasti vaihtoehtoja mielikuvituksen

Kun olet saanut sarjasi kaiverruksen valmiiksi on aika lähteä kohti tuntematonta. Valitse itsellesi tavoita, tartu BeaverCraft kaiverrusveitseesi ja ala luomaan uutta! Veitsi pysyy terävänä pitkään ja on helppo teroittaa tylsyessä. Tarvitset vain siis palan puuta, mielikuvitusta sekä intoa luoda jotain ainutlaatuista.

Puun kaivertaminen on oiva harrastus ja helppo tapa päästä sisään muuhun puun työstämiseen. Voit helposti laajentaa harrastustasi ja viimeistellä kaiverruksiasi epoksien, pintakäsittelyn, sorvaamisen ja muun puuntyöstön avulla luoden taianomaisia lopputuloksia.