EcoPoxy premium valuhartsit nyt ennakkotilattavissa

Olemme ottaneet valikoimaamme ammattitasoiset premium valuhartsit sekä väriaineet. Kaikki EcoPoxy tuotteet ovat biopohjaisia sekä äärimmäisen laadukkaita. Tuotteet tulossa varastoon Q3 2022 ja ovat nyt ennakkotilattavissa!

EcoPoxy yrityksenä

EcoPoxy on Kanadalainen biopohjaisten epoksituotteiden valmistaja, joka on onnistuneen markkina asemansa ansiosta USA:n ja Kanadan markkinoiden lisäksi laajentanut toimintansa suuren kysynnän vuoksi Eurooppaan vuonna 2019. Se valmistaa sekä kehittää markkinoiden ainutta epoksia, joka pohjautuu biopohjaisiin uusiutuviin raaka-aineisiin.

EcoPoxyn tuotteiden kehityksessä tulee ensisijaisena tavoitteena pyrkimys luomaan biopohjaisia tuotteita, joiden seoksista on eliminoitu perinteisissä epoksivalmisteissa käytetyt petrokemian aineet. EcoPoxy pyrkii jatkuvasti kasvattamaan tuotteidensa biopohjaisten aineiden osuutta ja osa sen valmistamista tuotteista on valmistettu 54% biopohjaisista uusiutuvista raaka-aineista.

Epoksivalusarja EcoPoxy FlowCast

EcoPoxy FlowCast® premium epoksivalusarja sisältää valuhartsin sekä kovetteen. FlowCast® valuhartsi on markkinoiden ainut biopohjainen uusiutuviin raaka-aineisiin perustuva seuraavan sukupolven epoksi. Se on ympäristöystävällisempää kuin perinteiset hartsit ja kovettuessaan muodostaa kristallinkirkkaan lasimaisen pinna. Näin tasokkaan lopputuloksen ansiosta tätä valuhartsia voidaan kutsua myös nestemäiseksi lasiksi.

Tämä epoksivalusarja on tarkoitettu harrastelijoille, jotka eivät halua tinkiä laadusta sekä korkeaa laatua ja äärimmäistä värikylläisyyttä arvostaville ammattilaisille sekä teollisuuteen. Soveltuu puun, metallin, betonin, kiven, nahan, paperin ym. materiaalien päällystämiseen/täyttämiseen.

Väripigmentti EcoPoxy 60 ml

Korkeatasoinen EcoPoxy premium väripigmentti on tarkoitettu epoksien värjäämiseen. Tämä erittäin laadukas ammattikäyttöön suunniteltu väripigmentti takaa säväyttävän lopputuloksen projektiin kuin projektiin. Saatavilla 8 eri väriä, joita voidaan yhdistellä toisiinsa rajattomasti!

EcoPoxy väripigmentit on suunniteltu sekoittumaan ja jähmettymään erittäin tasaisesti pinnoite- ja valuepoksin sekaan. Näiden ominaisuuksien avulla saat aikaan erittäin näyttävän lopputuloksen!

Väripigmentti EcoPoxy 15g, metallinkiilto

Metallinkiilto väripigmentti EcoPoxy valuhartsille. Metalliset väripigmentit luovat helmimäisen ja värikkään efektin, kun se sekoitetaan epoksiin. Useita eri värivaihtoehtoja voidaan sekoittaa keskenään. Saatavilla 30 eri värivaihtoehtoa ja ääretön määrä yhdistelmiä!

EcoPoxy metalli väripigmenttien avulla voidaan luoda ainutlaatuisia efektejä ja kuvioita. Väriaineet on valmistettu kiillehipuista, jotka on päällystetty erilaisilla orgaanisilla ja epäorgaanisilla väreillä. Tämä luo ainutlaatuisen ja metallimaisen lopputuloksen.

Väriglitteri EcoPoxy 22g

EcoPoxy premium väriglittereillä voidaan luoda taianomaisia väriefektejä ja viimeistellä sekä korostaa muita värejä. Väriglitteri on täydellinen apuväline, kun tahdotaan lisätä hieman sitä jotakin, mikä erottaa työsi muista. Saatavilla 12 eri ainutlaatuista väri.

EcoPoxy väriglitteri on valmistettu tarkkaan leikatusta korkealaatuisesta tyhjiömetallisoidusta polyesteristä. Sekoittamalle ne epoksiin saat jopa laadukkaamman lopputuloksen, kuin valmiiden glitteriepoksiseosten avulla. Glitteri luo säkenöivän ja sävähdyttävän lopputuloksen työhösi.