Gorilla Liimat Nyt Valikoimassa

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että ikonisen ja korkealaatuisen Gorilla-brändin valikoimamme on nyt laajentunut! Olemme päättäneet ottaa asiakkaidemme pyynnöstä jo ennestään tuttujen laadukkaiden Gorilla teippien rinnalle nyt myös Gorillan liimat.

Yli kahden vuosikymmenen ajan Cincinnati Ohiossa sijaitseva Gorilla Glue Company on ollut omistautunut tarjoamaan tuotteita, jotka eivät ainoastaan täytä, vaan ylittävät asiakkaiden odotukset. Yritys, joka alun perin tunnettiin vallankumouksellisesta Gorilla Glue -liimastaan, on laajentanut valikoimaansa vuosien saatossa kattamaan myös muita huippuluokan teippejä, tiivisteitä ja liimoja, kuten Gorilla Tape®, Gorilla® Super Glue ja Gorilla® Construction Adhesive.

GORILLA SUPERLIIMA on tunnettu korkeasta lujuudestaan ja nopeasta kuivumisajastaan, mikä tekee siitä luottovalinnan moniin kotiprojekteihin. Se luo samalla luotettavan ja kestävän liitoksen, joka pystyy kestämään iskuja ja kolhuja. Tämä on liima, joka todella ylläpitää “Gorilla tough” -standardia joka kerta.

GORILLA PUULIIMA tarjoaa vesipohjaisen liiman edut ja yhdistää sen Gorilla-voimaan. Vesikestävyys ja monikäyttöisyys tekevät siitä erinomaisen valinnan niin sisä- kuin ulkotilojen puuprojekteihin.

GORILLA EPOKSILIIMA vie epoksiliimat uudelle, “Gorilla Tough” -tasolle. Erityisen liuotin- ja vedenkestävyys tekee Gorilla Epoxy -liimasta uskomattoman vahvan ja kestävän sekä koti- että autokorjauksiin.

ORIGINAL GORILLA LIIMA on tuote, joka aloitti kaiken. Original Gorilla Glue on rakentanut nimensä uskomattomalla, teollisen luokan pidolla ja monipuolisuudella.