Schwan Werkzeuge – Neljännes vuosisata kestävää yhteistyötä

Olemme ylpeitä siitä, että olemme saaneet olla Schwan Werkzeugen työkalujen maahantuoja jo yli neljännesvuosisadan ajan. Olemme toimittaneet tuhansia huippuluokan työkaluja niin ammattilaisten kuin innokkaiden tee-se-itse rakentajien tarpeisiin.

Saksassa valmistetut Schwan työkalut on synonyymi erinomaiselle laadulle ja kestävyydelle. Ne on suunniteltu huolellisesti tarkkuutta, suorituskykyä ja mukavuutta silmällä pitäen, varmistaen, että sekä projektit ja niissä käytetyt työkalut kestävät ajan kulutusta.

Mikä erottaa Schwanin muista, on erinomainen hinta-laatusuhde. Saat parasta saksalaista laatua kestävään hintaan. Juuri tämä sitoutuminen laatuun ja edullisuuteen tekee Schwan työkaluista ammattilaisten ja kotinikkareiden suosiman valinnan.

Olitpa sitten kokenut ammattilainen, joka haluaa viedä ammattitaitonsa seuraavalle tasolle ilman suuria investointeja tai intohimoinen tee-se-itse rakentaja, joka tavoittelee täydellistä lopputulosta kotiprojekteilleen, Schwan työkalut ovat luotettava kumppani projekteihisi.

Tahdomme myös jatkossa tuoda markkinoille työkaluja, jotka tekevät yhtä kovasti töitä kuin sinäkin! Valitsemalla Schwanin valitset laadun sekä kestävyyden sopusuhtaiseen hintaan.

Tutustu Schwan valikoimaamme osoitteessa www.toolcat.fi ja ota yhteys myyntiin paremman valikoiman rakentamiseksi.